Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Ο Τσίπρας συνεχίζει την πολιτική της υποταγής στους τοκογλύφους


Κάποια σημεία από τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ελλάδος ακούγονται φιλολαϊκά , στη πραγματικότητα όμως θα αποδειχθούν ψίχουλα προς την λαϊκή βάση για κερδηθεί η συναίνεση της στην υποταγή στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους.
Οι προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού επιβεβαίωσαν την συνέχιση της συμβιωτικής σχέσης του κράτους με την τραπεζική ολιγαρχία και την μετάθεση της σύγκρουσης ανάμεσα στον εργαζόμενο λαό και τον παραγωγικό πλούτο.

Η αναδιανομή του παραγόμενου εθνικού πλούτου προς στήριξη ενός υπέρογκου και παρασιτικού δημοσίου αφενός και αφετέρου η προστασία του ριζικά παρασιτικού και ληστρικού τραπεζικού συστήματος είναι η ουσία της αριστερο-σοσιαλιστικής ιδεολογίας που δεν διαφέρει από τον φιλελευθερισμό και τις δεξιές πολιτικές του εκφάνσεις.
Αυτό το σύστημα για να σταθεί στα πόδια του , απαιτεί την διασύνδεση του με την ΟΝΕ και τους μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης , πράγμα που προσυπογράφει η νέα κυβέρνηση.
Η πολιτική Τσίπρα είναι πολιτική υποταγής στην ντόπια ληστρική ολιγαρχία που θα πλήξει τον παραγωγικό πλούτο και θα οδηγήσει την χώρα σε νέα φτώχεια και βαθύτερη εξάρτηση με τους ξένους τοκογλυφικούς μηχανισμούς που στηρίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Από την θέση της εθνικιστικής αριστεράς καταγγέλλουμε τις προγραμματικές κατευθύνσεις της κυβέρνησης Τσίπρα και καλούμε όλες τις εθνικοκοινωνικές δυνάμεις σε επαγρύπνηση για την μάχη κατά της ντόπιας και διεθνούς χρηματοπιστωτικής τυραννίας.
Το λαϊκό κράτος που οραματιζόμαστε θα γκρεμίσει συθέμελα τα κάστρα της παρασιτικής ολιγαρχίας και της αλληλένδετης εξάρτησης του έθνους σε ξένους μηχανισμούς ελέγχου.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

(Η φωνή της εθνικιστικής αριστεράς )