Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Έξω η τρόικα – οι τύραννοι στην λαιμητόμo


Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές ταχθήκαμε εξ αρχής ενάντια στην τρόικα και τα μνημόνια της γιατί γνωρίζαμε πως πρόκειται για ένα πρόγραμμα στήριξης του ληστρικού τραπεζικού συστήματος και του πολιτικού συστήματος της κομματοκρατίας που το πληρώνει ο λαός υποκείμενος σε μακρά φορολογική δουλεία , φτώχεια και εξαθλίωση.

Η τρόικα είναι ο από μηχανής θεός της ολιγαρχίας που κατεβαίνει για να την σώσει την ώρα της κρίσης και του αδιεξόδου που η ίδια δημιούργησε στα πλαίσια των περιοδικών κρίσεων του σοσιαλκαπιταλισμού που σκοπό έχουν να διατηρήσουν την απόσταση ανάμεσα στην παρασιτική ολιγαρχία και την μάζα των σκλάβων που σέρνονται άβουλοι κάτω από τα φόβητρα της κρατικής θρησκείας που στη περίπτωση μας είναι ο ιουδαιοχριστιανισμός.
Το σύνθημα μας ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ δεν οδηγούσε στην διατήρηση του συστήματος αλλά εξέφραζε την κάθετη εναντίωση μας στο σύστημα της τραπεζοκρατίας , της κομματοκρατίας και του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού , της παπαδοκρατίας και του παρασιτισμού.
Να φύγει η τρόικα και τα μνημόνια της μα ταυτόχρονα να γκρεμιστεί το παρασιτικό σύστημα και ο λαός να οδεύσει μάσα από την άσκηση της κυριαρχίας του σε μια επαναστατική ριζική εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση.
Το πρόγραμμα πουκαταθέσαμε στις ευρωεκλογές δείχνει το δρόμο της εξόδου από την κρίση.
Ο αγών συνεχίζεται.
Οι τύραννοι στη λαιμητόμο.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
( Η φωνή της εθνικιστικής αριστεράς )