Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Το αίσχος της προσκυνημένης στην τραπεζοκρατία κυπριακής βουλής


Η διελκυστίνδα συνεχίζεται στην κυπριακή βουλή στοθέμα των εκποιήσεων. Το μόνο αποτέλεσμα που καταγράφεται μέχρι τώρα είναι η αναβολή του νόμου των εκποιήσεων που προτείνει η κυβέρνηση με την συναίνεση της τρόικας.
Όμως όλα τα κόμματα μένουν εγκλωβισμένα στην στήριξη του ληστρικού τραπεζικού συστήματος.
Αυτό σημαίνει πως στο τέλος της ημέρας θα πληρώσει και πάλι ο λαός στο σύνολο του και μάλιστα εκείνοι που δεν χρωστούν στους τραπεζίτες, τα εγκλήματα του συστήματος της τραπεζοκρατίας δηλαδή της ευνοιοκρατικής σχέσης κράτους και ολιγαρχών τραπεζιτών.

Κανένα κόμμα και καμιά ιδεολογία του συστήματος δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον δράκο που τρώει τα παιδιά του λαού , την ληστρική ολιγαρχία που με χίλιους τρόπους ζει από τον ιδρώτα της λαϊκής παραγωγικής βάσης την οποία έχει εξουθενώσει ολοσχερώς και εξανεμίζει τα κατακτημένα με αγώνες δικαιώματα της.
Για εμάς τους εθνικοκοινωνιστές – φασίστες ο κυριότερος εχθρός της κοινωνίας είναι η ντόπια τραπεζοκρατία.
Αν ο λαός μας έδινε δύναμη , δεν θα συζητούσαμε σήμερα για το αν πρέπει να εκποιηθούν ή όχι οι κατοικίες του λαού, αλλά για το πως πρέπει να αποδομηθεί η τραπεζοκρατία και να αναθεσμισθεί η οικονομία ώστε να εξυπηρετεί την παραγωγική βάση και το σύνολο της κοινωνίας αντί να υπηρετεί τους ολίγους όπως συμβαίνει σήμερα στο τραγελαφικό σύστημα του σοσιαλκαπιταλισμού δηλαδή της συμπαιγνίας σοσιαλιστών και καπιταλιστών υπό την στέγη της τραπεζοκρατίας.
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ


Λουκάς Σταύρου