Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Τιμούμε τους ήρωες του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 1974

Οι μισθοφόροι της Μουσκικής τυραννίας που συνέχισε την αποικιοκρατία με άλλα μέσα, δια του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης, που αναβάθμισε την μουσουλμανική μειονότητα σε “τουρκοκυπριακή κοινότητα” με ποσοστοτικά δικαιώματα και παρεμβατικά δικαιώματα της Τουρκίας, αντιδρούν για την ανέγερση μνημείου υπέρ των πεσόντων καταδρομέων κατά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974.

Εμείς οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές τιμούμε τους πεσόντες καταδρομείς και τους ελλαδίτες αξιωματικούς και στρατιώτες που έπεσαν στο πραξικόπημα κατά της Μουσκικής μετα-αποικιοκρατικής τυραννίας .
Καταδικάζουμε βέβαια την προδοτική προχειρότητα με την οποία έγινε η όλη επιχείρηση και άφησε την Κύπρο εκτεθειμένη στους τούρκους εισβολείς και στην επανάκαμψη των μειοδοτών και προδοτών του αγώνα της ΕΟΚΑ, στην εξουσία.
Η ανέγερση μνημείου υπέρ των πεσόντων κατά το πραξικόπημα δεν ελαφρύνει την θέση της μειοδοτικής κυβέρνησης Αναστασιάδη.
Η οφειλόμενη τιμή στους ήρωες του πραξικοπήματος θα αποδοθεί όταν καταλυθεί το μετα-αποικιακό μόρφωμα και η πατρίδα πορευθεί τον δρόμο της αυτοδιάθεσης και της απελευθέρωσης.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν δικαιούται να τιμά τους ήρωες όταν απεργάζεται την προδοτική λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Τούτη είναι πράξη πολιτικής υποκρισίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ