Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Με “οικονομική έκρηξη” περιτυλίγει την Δ.Δ.Ο ο πρόεδρος Αναστασιάδης

 
Το χαρτί της “οικονομικής έκρηξης” ρίχνει στο τραπέζι ο πρόεδρος Αναστασιάδης προκειμένου να πείσει για την αποδοχή της λύσης που εδράζεται στην νομιμοποίηση των “νέων δεδομένων” της εισβολής , της κατοχής , του εποικισμού και εκτουρκισμού της κατεχόμενης επικράτειας της κυπριακής δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης διδάσκει πως στο όνομα μιας οικονομικής ανάπτυξης ο κυπριακός ελληνισμός πρέπει να αποδεχτεί την προδοτική λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ή Συνομοσπονδίας.
Δεν λέει βέβαια πως η οικονομική ανάπτυξη που πιθανόν να προέλθει από την λύση θα συνδέεται με την επέκταση των τουρκικών τραπεζών σε ολόκληρη την Κύπρο στα πλαίσια της συνεργασίας τους με την ντόπια ολιγαρχία – τραπεζοκρατία.
Έτσι η μικρή Κύπρος θα υποταχθεί πλήρως στον τουρκικό επεκτατισμό δια της οικονομικής οδού που θα συνοδεύεται και με την ελεύθερη εγκατάσταση Τούρκων υπηκόων στην Κύπρο.
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης εργάζεται για την μετατροπή της Κύπρου σε επαρχία της Τουρκίας στο όνομα της δήθεν “οικονομικής έκρηξης”.
Ας μην νομίσουν όμως οι ολιγάρχες, που τρίβουν τα χέρια τους στο άκουσμα της “οικονομικής έκρηξης”, ότι θα χαρούν πολύ τα οφέλη της προδοσίας. Διότι οι Τούρκοι θα επαναλάβουν τα εγκλήματα που διέπραξαν στην Κωνσταντινούπολη , την Σμύρνη , την Ίμβρο και την Τένεδο κλπ.
Για να παραμείνει ο ελληνισμός στην πατρώα γη της Κύπρου ο μόνος δρόμος είναι ο αγώνας και η αλλαγή στρατηγικής που θα στείλει στο αιώνιο ανάθεμα της ιστορίας τους ντελάλιδες του ξεπουλήματος της πατρίδος.

Λουκάς Σταύρου 
πρόεδρος ΕΔΗΚ