Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΟΧΙ στην συμμαχία υποτέλειας στο Ισραήλ- (Λόγος Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου)

Ο υπουργός άμυνας της Ελλάδος κ. Πάνος Καμένος κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στις Ηνωμένες πολιτείες αναφέρθηκε στον άξονα αμυντικής συμμαχίας μεταξύ Ελλάδος Κύπρου και Ισραήλ υποβοηθούμενο από τις Η.Π.Α.
Ο κ. Καμένος προ ημερών φωνασκούσε υπέρ της Ρωσίας και της Ευρασιατικής ένωσης αν η ευρωζώνη και ο Σόιμπλε δεν αποδέχονταν τα λογοπαίγνια Βαρουφάκη και ενώ έδειχνε να στηρίζει μια άλλη γεωστρατηγική επιλογή, αίφνης εμφανίζεται να εργάζεται, στην άκρως αντίθετη γεωπολιτική κατεύθυνση.
Τούτο δείχνει την ελαφρότητα των λόγων του ανδρός που καθιστά εαυτόν αναξιόπιστο και αποδεικνύει την βαθιά εξάρτηση της εθνικόφρονος δεξιάς στο Αμερικανοσιωνιστικό στρατόπεδο.
Υπέρ του αμυντικού άξονος Ελλάδος – Κύπρου - Ισραήλ τάσσεται επίσης και η μελανοφόρος ακροδεξιά Χρυσή Αυγή μετά φιλοσιωνιστικών ασμάτων Γούδη.
Για εμάς τους εθνικοκοινωνιστές σε Κύπρο και Ελλάδα , η εν λόγω συμμαχία θα ανοίξει τις πύλες της επέκτασης της κυριαρχίας του Ισραήλ πρώτα στην Κύπρο και εν συνεχεία στον ελλαδικό χώρο.
Η εν λόγω συμμαχία αν τελικά πραγματωθεί θα καταστήσει το Ισραήλ διευθύνουσα δύναμη της αμυντικής προσπάθειας του έθνους με σκοπό την ενίσχυση της ισραηλινής ισχύος και την επέκταση της στα Βαλκάνια.
Έτσι η Κύπρος και η Ελλάδα θα αποτελέσουν την γέφυρα της αυτοκρατορικής επέκτασης του Ισραήλ και του εβραϊσμού που εκτός της υποταγής και διάλυσης των εθνικών αμυντικών δομών που θα επιτύχει, θα εκμηδενίσει κάθε εθνικοκοινωνική πολιτική και πνευματική αντίσταση και αναγεννητική προσπάθεια.
Δεν αναφερόμαστε στα επιχειρήματα των υπερασπιστών και πρωτεργατών αυτής της συμμαχίας – υποτέλειας στους Εβραίους διότι η γνώση του μακραίωνου ιουδαϊκού ανθελληνισμού υπερτερεί παντός ψευτοεπιχειρήματος των ιουδαϊζόντων.
Στο ζήτημα της συμμαχίας – υποτέλειας αναφέρεται και ο εθνικοκοινωνιστής Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος στον λόγο του της 22ας Μαρτίου 2015  που αξίζει να τον ακούσετε. 


Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ