Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Φωνασκούν κατά του Άιντα οι μειοδότες και πατριδοκάπηλοι

 
Διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους οι μειοδότες και προδότες του κυπριακού πολιτικού κατεστημένου και παρουσιάζονται ως πατριώτες έναντι διαφόρων δηλώσεων που κάνουν κατά καιρούς οι αντιπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών αναφορικά με το κυπριακό, όπως και στην περίπτωση Άιντα.
Αυτοί τι έκαναν όμως τόσα χρόνια για να ανατρέψουν τα κακώς κείμενα του Ζυριχικού εκτρώματος;

Γιατί δεν έθεσαν ενώπιον του λαού την κατάργηση του κατακτητικού Ζυριχικού συντάγματος το οποίο κατέρρευσε από το 1963;
Γιατί δεν επεχείρησαν την μετάβαση στην πραγματική δημοκρατία με την κατάργηση της δικοινοτικότητας που μας επέβαλαν οι κατακτητές και στην ανάδειξη της αρχής του πολίτη;
Το πολιτικό κατεστημένο αντί αυτών των κινήσεων, στήριζε με νύχια και με δόντια το Ζυριχικό έκτρωμα και αναγόρευε τους αποδέκτες του σε ήρωες.
Πάνω σε αυτή την γραμμή πορευόμενο το προδοτικό κατεστημένο, έδινε δικαιώματα στους “τουρκοκύπριους” και διαιώνιζε ταυτόχρονα τα παρεμβατικά δικαιώματα της Τουρκίας.
Τέλος έφτασε στο έσχατο σημείο της προδοσίας , να αναγορεύσει το σύμφυρμα των “τουρκοκυπρίων” και των εποίκων αλλά και των εν Κύπρω τουρκικών κατοχικών δυνάμεων σε αυτόνομο εκλογικό σώμα που δικαιούται να συμμετέχει σε δημοψηφίσματα που αφορούν το μέλλον της κυπριακής δημοκρατίας.
Αυτό το έγκλημα διέπραξαν οι κυβερνώντες τον Απρίλη του 2004 με το δημοψήφισμα επί του σχεδίου Ανάν.
Αυτοί που σήμερα φωνασκούν και παριστάνουν τους πατριώτες γιατί ρούφηξαν τότε την γλώσσα τους και άφησαν να συντελεστεί η αισχρή και κατάπτυστη προδοσία;
Όσοι είχαν θέση τότε στην κυβέρνηση του μειοδότη Τάσσου Παπαδόπουλου και στην τότε βουλή των αντιπροσώπων είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας και ο λαός επίσης ένοχος που τους στηρίζει και τους προστατεύει.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ