Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Φωτιά στα κάστρα της ελλαδικής τραπεζοκρατίας

Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα αποδεικνύουν πως χωρίς νομισματική ανεξαρτησία δεν είναι δυνατή η άσκηση της εθνικής κυριαρχίας.
Το λάθος έγινε όταν η Ελλάδα πέρασε στον περιφραγμένο χώρο του ευρωσυστήματος. Οι λόγοι αυτής της υποταγής πρέπει να αναζητηθούν στις αργυρώνητες σχέσεις της ντόπιας ολιγαρχίας με τα διεθνή τοκογλυφικά και εξουσιαστικά συστήματα.

Στην φάση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα είναι αναγκαία όσο ποτέ.
Πρέπει να γίνει η αρχή και όλα θα πάνε καλά.
Θα απαιτηθούν βέβαια σκληρά μέτρα κατά της πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας.
Θα πρέπει να κατασχεθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζών και κάθε αντίσταση της ληστρικής ολιγαρχίας να συντριβεί αποφασιστικά.
Ο λαός μαζί με τον στρατό ενωμένοι να επιβάλουν εθνικοκοινωνικό κράτος και να ισοπεδώσουν τα κάστρα της ολιγαρχίας και του παρασιτισμού.
Ειδεμή θα επικρατήσει η δικτατορία της τραπεζοκρατίας και με ατσάλινα δεσμά θα καρφωθεί η Ελλάδα στα βράχια της υπανάπτυξης και του σκοταδισμού για τους ερχόμενους αιώνες, όπως συνέβη και στο παρελθόν.
Καλούμε τις δυνάμεις του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού να βγουν από το περιθώριο και να περάσουν στο προσκήνιο της πολιτικής δράσης για να καθοδηγήσουν τον λαό σε αυτές τις δύσκολες ώρες της απαιτούμενης σύγκρουσης με την τυραννία της τραπεζοκρατίας.
Απαλλοτρίωση των απαλλοτριωτών.

Λουκάς Σταύρου 
πρόεδρος ΕΔΗΚ