Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Η ελληνική βουλή ψήφισε υπέρ της κατοχής


Το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος που παρασιτεί στο ελληνικό κομματοκρατικό κοινοβούλιο ψήφισε κατά πρώτο υπέρ της παραμονής της Ελλάδος στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως της ευρωζώνης και κατά δεύτερο υπέρ ενός νέου μνημονίου.

Ακόμα και κάποια αντιπολιτευόμενα στο μνημόνιο κόμματα , πλην ΚΚΕ, δεν τόλμησαν να διαφωνήσουν με την παραμονή στην ευρωζώνη και πολύ περισσότερο να προτάξουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από το ευρώ.
Αυτό σημαίνει πως η πραγματική αντιπολίτευση, αν υπάρξει ποτέ, θα αναδυθεί από τον ίδιο τον λαό εκτός κοινοβουλίου και ενάντια στις κομματικές συμμορίες που τρέφονται από τους φόρους του λαού.
Το μήνυμα που έστειλε η βουλή των Ελλήνων προς τον ελληνικό λαό, είναι πως μπροστά στους κανόνες και τα συστήματα της Ε.Ε και της ευρωζώνης δεν μετρά η φωνή του, αλλά οφείλει να υποταχθεί , να ταπεινωθεί, να φάει χώμα.
Από εδώ και εμπρός ο λόγος ανήκει στο λαό. :Αν θα υποκύψει στα τζάκια της εσωτερικής ολιγαρχίας και στους μηχανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή αν θα επαναστατήσει για μια ελεύθερη Ελλάδα και ένα κοινωνικό λαϊκό κράτος.
Εμείς τασσόμαστε υπέρ μιας νέας κλεφτουριάς που θα κτυπήσει την κατοχή με όλα τα μέσα.


Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ