Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Στρατόπεδο συγκεντρώσεως Ε.Ε.: Δουλέψετε σκλάβοι


Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές της Κύπρου από όταν εκδηλώθηκε η κρίση του τραπεζικού συστήματος ταχθήκαμε ενάντια στην στήριξη των τοξικών τραπεζών από το κράτος και την μεταφορά των εξόδων στις πλάτες του λαού, όταν η αριστερή κυβέρνηση του ολετήρα Χριστόφια τα έδινε όλα στις τράπεζες με την υπόκρουση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.

Εμείς οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές του ΕΔΗΚ, πρώτοι ταχθήκαμε ενάντια στα μνημόνια και υποστηρίξαμε την έξοδο της Κύπρου και της Ελλάδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.
Γιατί γνωρίζουμε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι μηχανισμοί της, βαίνουν ολοταχώς προς ολοκληρωτική κατάλυση κάθε αρχής λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας και στηρίζουν με δεσμούς ατσάλινους την ντόπια ληστρική ολιγαρχία.
Οι κοινωνίες μας μετατρέπονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης που εποπτεύονται από τα απόρθητα φρούρια της πλουτοκρατίας.
Ο λαός και κυρίως η ιδιωτική παραγωγική βάση πρέπει να γνωρίζει πως έρχονται ολοένα και χειρότερες μέρες, όπου οι εργάτες θα χάσουν τα δικαιώματα τους και η μικρομεσαία τάξη θα προλεταριοποιηθεί από την επικράτηση των διεθνών και ντόπιων μονοπωλίων που στηρίζονται από το τραπεζικό σύστημα.
Πρόταση μας είναι πως πρέπει και επείγει να διακοπεί το μνημονιακό πρόγραμμα και να τεθεί η οικονομία και η πολιτική κοινωνία σε ριζική ανασυγκρότηση υπέρ των λαϊκών συμφερόντων και της λαϊκής εξουσίας.
Αυτό που συμβαίνει στην μητέρα πατρίδα Ελλάδα , δηλαδή η αρπαγή της εθνικής της περιουσίας , πολύ σύντομα θα επεκταθεί και στην Κύπρο. Οι ξένοι και ντόπιοι τοκογλύφοι θα περάσουν στα χέρια τους την εθνική περιουσία και πάνω στις σκοπιές της φυλακής μας θα ανεβάζουν κάποιους τύπους του συστήματος, γραβατοφόρους και ρασοφόρους καραγκιόζηδες που θα φωνάζουν από τα μεγάφωνα : ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ