Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Η Ε.Ε αποδέχεται την νομιμοποίηση της εισβολής


Παράκαμψη του ευρωπαϊκού κεκτημένου είναι έτοιμη να δεχθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση αναφορικά με την λεγόμενη λύση του κυπριακού που απεργάζονται οι “ελληνοκύπριοι” μειοδότες σε συνεργασία με τους αγγλοτούρκους κατακτητές.
Τούτο δήλωσε ο Κλόντ Γιούγκερ κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Κύπρο επιβεβαιώνοντας την πάγια θέση της Ε.Ε. που ως γνωστό αποτελεί τον πολιτικό βραχίωνα του ΝΑΤΟ και διασφαλίζει την επικυριαρχία της Αμερικής στην Ευρώπη.

Παράκαμψη του κεκτημένου σημαίνει αποδοχή των πραγματικοτήτων που επέβαλε η τουρκική εισβολή και κατοχή.
Με αυτό το τρόπο η Ευρωπαϊκή Ένωση μετατρέπει σε δίκαιο το πρωτογενές άδικο της εισβολής, της αρπαγής και του μαζικού εποικισμού.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση βάζει στο κεφάλι της δικαιοσύνης της τούρκικο φέσι.
Από την άλλη ο εγγλέζος κατακτητής λέει ξεκάθαρα πως η όποια λύση του κυπριακού πρέπει να διασφαλίζει την παρουσία των αγγλικών βάσεων.
Εμείς σε όλα αυτά λέμε ΟΧΙ και προτάσσουμε κατά των σχεδίων της πολυκατοχής της πατρίδος μας την λύση του δικαίου και της ειρήνης, που είναι η λύση της πραγματικής δημοκρατίας που θα εδράζεται στην αρχή του πολίτη και όχι στα αγγλο-κατοχικά μορφώματα των κοινοτήτων που μας επεβλήθησαν με το απεχθές σύνταγμα της Ζυρίχης.
Διεκδίκηση της πραγματικής δημοκρατίας σημαίνει άρνηση της διζωνικότητας, της δικοινοτικότητας και συνεπώς και της ομοσπονδίας.
Σημαίνει επίσης άσκηση του υπάτου δικαιώματος της αυτοθέσμισης στα πλαίσια της οποίας θα εισαχθεί το νέο λαϊκό σύνταγμα, το πρώτο ελεύθερο σύνταγμα της κυπριακής δημοκρατίας και θα αμφισβητηθεί ρητά η παρουσία των αγγλικών βάσεων στην Κύπρο η οποία τέθηκε σε συνθήκες βίας και αναίρεσης της βούλησης του κυπριακού Λαού.
Η νομιμοποίηση της τουρκικής κατοχής μέσω μιας τερατώδους λύσης ως και η διασφάλιση της κατοχικής παρουσίας των αγγλικών βάσεων, δυναμιτίζουν το μέλλον της Κύπρου.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές προτείνουμε λύση μακράς ειρήνης που εδράζεται σε αρχές δικαίου, την λύση της πραγματικής δημοκρατίας και αυτήν την λύση προβάλλοντες διεθνώς καλούμε τον λαό να πολεμήσει το τερατούργημα της αδικίας και της βίας.
Η πρόταση της πραγματικής δημοκρατίας είναι πρόταση ειρήνης αλλά συνάμα και πρόταση μάχης για την υπεράσπιση των αρχών της.


Λουκάς Σταύρου