Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΟΧΙ στο νέο κατακτητικό σύνταγμα


Η ουσία των συνομιλιών είναι η μετεξέλιξη του πρώτου κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα που θα περιλαμβάνει τα νέα δεδομένα της εισβολής και κατοχής και θα ικανοποιεί τον τουρκικό επεκτατισμό καθώς και τις ιταμές απαιτήσεις των άγγλων.

Την κατασκευή του νέου κατακτητικού συντάγματος σφυρηλατούν εν κρυπτώ οι κατακτητές και οι προδότες νενέκοι αγγλόδουλοι και τουρκοπροσκυνημένοι με την έγκριση του λαού ο οποίος ψηφίζει τους “συνομιλητές” και εγκρίνει την διαδικασία, υπό τις ευλογίες της εκκλησίας.
Για άλλη μια φορά ο υπάκουος λαός θα σκύψει σε ένα κατακτητικό σύνταγμα και θα αρνηθεί και διαγράψει το ύπατο δικαίωμα των λαών να δημιουργούν οι ίδιοι τα συντάγματα τους.
Για άλλη μια φορά το δικαίωμα της αυτοθέσμισης θα ενταφιαστεί από τον ίδιο τον λαό που ως ραγιάς θα υποταχθεί στους σχεδιασμούς των προδοτών και των κατακτητών.
Καλούμε τους νέους να αντισταθούν με θυελλώδη ορμή στο νέο κατακτητικό σύνταγμα και να διεκδικήσουν την θέσμιση του πρώτου ελεύθερου συντάγματος της κυπριακής δημοκρατίας από τον ίδιο τον λαό, στη βάση της αρχής του πολίτη, ενάντια στην βία των κατακτητών και των προδοτών.
ΟΧΙ στο νέο σχέδιο της ατίμωσης και του ραγιαδισμού.

Λουκάς Σταύρου

πρόεδρος ΕΔΗΚ