Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Απάντηση στη πρόταση της αποστρατικοποίησης


Στη πρόταση που ανέσυρε το προδοτικό κατεστημένο από τα σεντούκια της διακυβέρνησης Κυπριανού και Κληρίδη , περί αποστρατικοποίησης μετά την λύση ή περί δημιουργίας ενός ομοσπονδιακού στρατού που θα εξυπηρετεί την Ε.Ε ή που θα συνδεθεί με το ΝΑΤΟ, εμείς οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές απαντούμε πως δεν θα αποδεχθούμε λύση ομοσπονδίας όπου μια μουσουλμανική μειονότητα υπό την καθοδήγηση της Τουρκίας θα επιβάλει την θέληση της στην Κύπρο.
Θεωρούμε πως η αποστρατικοποίηση καθιστά την Κύπρο νεκρή ζώνη που την αποκόπτει από την Ελλάδα και ενισχύει επίσης το τουρκικό επιθετικό μέτωπο στο Αιγαίο και την Θράκη.
Η λύση της ομοσπονδίας με τα παρεπόμενα της, είναι μια λύση αντεθνική εκτός του ότι είναι λύση αντιδημοκρατική και αντίθετη στο διεθνές δίκαιο.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές δεν εγκαταλείπουμε την ιστορική αλήθεια της ελληνικότητας της Κύπρου.
Ως εκ τούτου τασσόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή ομοσπονδίας ή οιασδήποτε μορφής αναγνώρισης των στόχων της εισβολής και κατοχής.
Ζητούμε ενιαίο στρατό με την Ελλάδα και μετάβαση σε μια πραγματική δημοκρατία αφού ριφθεί στα σκουπίδια το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης και η ρυπαρή ολιγαρχία που μαζί με τις αγγλικές κατοχικές δυνάμεις (αγγλικές βάσεις) επωφελείται από την ψευτοδημοκρατία της Ζυρίχης.
Να σημειωθεί επίσης πως οι προτείνοντες αποστρατικοποίηση της Κύπρου δεν κάνουν ούτε νύξη για τις αγγλικές κατοχικές βάσεις. Διότι θεωρούν πως ο αγγλικός στρατός θα είναι το ατσάλινο εργαλείο που θα διασφαλίζει, μαζί με το Ισραήλ, τα συμφέροντα της “τουρκοκυπριακής” και “ελληνοκυπριακής” ολιγαρχίας των παπαδο-μουλάδων , των τραπεζιτών και των πολιτικών τσιφλικάδων του βορβορώδους κομματισμού τους.
Η Κύπρος είναι Ελλάδα , καταλάβετε το.


τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ