Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Σφαγείς του “θεού” εισέρχονται στην Κύπρο


Η κυβέρνηση Αναστασιάδη δια στόματος υπουργού εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου παραδέχεται ότι καταφθάνουν στην Κύπρο σωρεία ισλαμιστών σφαγέων τους οποίους με κάποια μέθοδο εντοπίζουν και επελαύνουν.

Να μας πει ο κ. Χάσικος ποια είναι η μέθοδος διύλισης και διαχωρισμού των καλών ισλαμιστών από τους σφαγείς του ΙΣΙΣ και μάλιστα τον προτρέπουμε να την καταθέσει ως πατέντα για να την χρησιμοποιεί και η Ευρωπαϊκή Ένωση που άνοιξε τις πύλες των πατρίδων μας στην ασιατική πλημμυρίδα
Να κλείσουν τα σύνορα και να ακυρωθεί τελειωτικά το σχέδιο του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης που αποσκοπεί στην διάλυση των εθνών μας και στην εγκατάσταση αλληλοσυγκρουόμενων μαζών που θα προσφέρονται ως φτηνή εργασία στην καπιταλιστική μηχανή και την τραπεζοκρατία.
Ο αγών ενάντια στην μετανάστευση και μετεγκατάσταση πληθυσμών της Ασίας και της Αφρικής στην Ευρώπη είναι συνυφασμένος με τον αντιολιγαρχικό αντικαπιταλιστικό αγώνα αλλά και την προάσπιση των αρχών του φυσιοκεντρικού ανθρωπισμού και της εθνοφυλετικής κοινότητας.  

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ