Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Μη συμμετοχή στο προδοτικό δημοψήφισμα και απόσπαση εδάφους


Η λύση που προετοιμάζουν οι κρατούντες μαζί με τους εκπροσώπους της κατοχής προέρχεται πρώτον από την πολιτική επέκταση της εισβολής και δεύτερο από την προδοτική υποχώρηση του κατεστημένου
Το γεγονός αυτό δεν νομιμοποιεί ούτε την μέθοδο προς την λύση (συμφωνίες, συνομιλίες, εμπράγματες υποχωρήσεις κλπ) ούτε το περιεχόμενο αυτής, δηλαδή την χαλαρή ομοσπονδία = συνομοσπονδία που την ονομάζουν Δ.Δ.Ο. .

Όσοι θέλουν μια τέτοια λύση πρέπει να γνωρίζουν ότι αντίκειται στην νομιμότητα της κυπριακής δημοκρατίας αλλά και στην διεθνή νομιμότητα.
Συνεπώς όσοι υποστηρίζουν την κυπριακή δημοκρατία δεν είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν την πορεία των κρατούντων και των κατακτητών.
Η συμμετοχή σε δημοψήφισμα θα είναι συναίνεση στα παράνομα σχέδια τους.
Εφόσον όμως η πατρώα γη που είναι και η επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας, ελέγχεται κατά το ήμισυ από προδότες και κατά το έτερο από τους κατακτητές, τότε όσοι διαφωνούν και με τους δυο, δηλαδή και με τους προδότες και με τους κατακτητές, νομιμοποιούνται να ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ το έδαφος της κυπριακής δημοκρατίας και επί αυτού να εδραιώσουν την κρατική νομιμότητα της.
Θέλω να πω με λίγα λόγια πως η αντίσταση στα επικείμενα σχέδια τους (κατακτητές και προδότες) θα πρέπει να περάσει μέσα από τον έλεγχο μιας εδαφικής ζώνης που δεν θα υποκύψει και δεν θα δεχθεί την υπαγωγή της στο νέο μόρφωμα της λεγόμενης ΔΔΟ.
Από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει ο πραγματικός απελευθερωτικός αγώνας για την ανάκτηση της επικράτειας της κυπριακής δημοκρατίας με την βοήθεια κάποιων δυνάμεων που θα στηρίξουν την ελεύθερη ζώνη της κυπριακής δημοκρτίας.
Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος αλλά είναι ο μόνος τίμιος δρόμος υπεράσπισης της πατρίδος και της κυπριακής δημοκρατίας.
Προτείνω λοιπόν την μη συμμετοχή στο δημοψήφισμα όσων είναι εναντίον αυτού και απόσπαση τμήματος γης που θα αποτελέσει την πραγματικά ελεύθερη επικράτεια της Κ.Δ. και το εφαλτήριο για την ανάκτηση ολόκληρης της επικράτειας της.  
Μη συμμετοχή στο προδοτικό δημοψήφισμα.
Απόσπαση - ανάκτηση της επικράτειας της Κυπριακή Δημοκρατίας.
Φωτιά και ατσάλι.   

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ