Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Δ.Ε.Κ.:Διανομή φυλλάδιου ενάντια στην βία της τραπεζοκρατίας


Αναδημοσιεύουμε το νέο φυλλάδιο της Δέσμης Εθνικοκοινωνιστών Κύπρου Δ.Ε.Κ. που διανεμήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στην Λεμεσό με θέμα την αντίσταση στη βία της τραπεζοκρατίας.



ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ
Το κυπριακό κράτος, τόσο επί αριστερής κυβέρνησης Χριστόφια όσο και επί δεξιάς κυβέρνησης Αναστασιάδη , στήριξε τοhttp://desmi-dek.blogspot.com.cyυς τραπεζίτες με δάνεια και μνημόνια που τα φόρτωσε στις πλάτες του φορολογούμενου λαού.
Το κράτος στηρίζοντας την ολιγαρχία και το τραπεζικό σύστημα της,  διέπραξε πρωτογενές άδικο εις βάρος του λαού , άδικο το οποίο μεγεθύνεται με την νομοθεσία περί μαζικών κατασχέσεων.
Το κράτος αντί να υποστηρίξει τον λαό υποστηρίζει τους τραπεζίτες που προκάλεσαν την οικονομική κρίση σε συνεργασία με το πολιτικό σοσιαλ-καπιταλιστικό κατεστημένο.
Η λύση σε αυτό το πρόβλημα, που παράγεται μέσα από την συμπαιγνία και συνεργασία του πολιτικού κατεστημένου με την πλουτοκρατική ολιγαρχία και συνθέτει την τραπεζοκρατία, δεν μπορεί να είναι αποσπασματική ούτε να προέλθει μέσα από απατηλές προσπάθειες βελτίωσης του συστήματος.
Η λύση είναι η ιδεολογικοπολιτική επαναστατική σύγκρουση με την τραπεζοκρατία.
Σύγκρουση με το οικονομικό μοντέλο που θέτει ως κυρίαρχο της εθνικής οικονομίας τον τραπεζίτη.
Σύγκρουση με το πολιτικό μοντέλο της ψευτοδημοκρατίας και του κομματοκρατούμενου κοινοβουλευτισμού που “νομιμοποιεί” την τυραννία της ολιγαρχίας.
Σύγκρουση με το ολιγαρχικό κράτος που ασκώντας μονοπώλιο στη βία μετατρέπει την κοινωνία σε αγέλη και την πατρίδα σε φυλακή.
Καλούμε τον λαό να ενισχύσει την εθνικοκοινωνική ΔΕΣΜΗ για να υψώσει τον διπέλεκυ της δικαιοσύνης ενάντια στην τυραννία και την εκμετάλλευση.
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ
ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δέσμη Εθνικοκοινωνιστών Κύπρου - Δ.Ε.Κ.


http://desmi-dek.blogspot.com.cy/