Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Ε.ΔΗ.Κ.: Φωτιά στα σχέδια των κατακτητών και των προδοτών


Οι άγγλοι για άλλη μια φορά στήνουν το σκηνικό όπου θα βιαστεί η Κύπρος , θα καταργηθεί η υπόσταση της κυπριακής δημοκρατίας και θα νομιμοποιηθεί τελειωτικά  η παράνομη και προδοτική υποστασιοποίηση των δύο κοινοτήτων που βρίσκεται ήδη σε εμπράγματη εξέλιξη και εφαρμογή.

Κατά της παρανομίας και της προδοσίας νομιμοποιείται κάθε πολίτης να αντισταθεί και να προτάξει εαυτόν ως υπερασπιστή της υποστάσεως της κυπριακής δημοκρατίας και πολέμιο κάθε μορφής νομιμοποίησης της βίας της εισβολής και κατοχής και της δόλιας επιβολής λύσης - διάλυσης της κυπριακής δημοκρατίας.
Οι αγγλοτούρκοι κατακτητές και οι  προδότες ετοιμάζονται να ανεβάσουν την τελευταία πράξη του αίσχους που ετοιμάζουν από το 1974 και εντεύθεν.  Η αντίσταση στα σχέδια τους είναι η μόνη νόμιμη πράξη που θα ανοίξει το δρόμο προς την στρατηγική της απελευθέρωσης .
Όσο πιο ορμητική είναι η αντίσταση σε κατακτητές και προδότες τόσο πιο καθοριστική θα είναι για τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις.
Καλούμε τον λαό σε θυελλώδη εξέγερση κατά των κατακτητών και των προδοτών.
Για την απελευθέρωση και την πραγματική δημοκρατία που θα αναδυθεί μέσα από την άσκηση του δικαίου της αυτοθέσμισης και αυτοδιάθεσης που μας στέρησε το απεχθές κατακτητικό  σύνταγμα της Ζυρίχης.
Η πυρφόρος εξέγερση είναι η μόνη μας ελπίδα.
“ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙΑΚΙΖΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ”

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ