Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ο Αναστασιάδης εκφώνησε στη βουλή το μανιφέστο εκτουρκισμού της Κύπρου


Η χθεσινή ομιλία του προέδρου της δημοκρατίας στην βουλή των αντιπροσώπων έδειξε με τον πιο καθαρό τρόπο πως το πολιτικό κατεστημένο ακολουθεί βάσει μακρού σχεδίου την νομιμοποίηση των πολιτικών στόχων της εισβολής και κατοχής που είναι αρχικά  η αναγνώριση της ζώνης  που δημιούργησε η εισβολή εντός της οποίας θα υπάρχει αδιαμφισβήτητη τουρκική εξουσία, πληθυσμιακή τουρκική υπεροχή και τουρκο-μουσουλμανική πολιτισμική ταυτότητα.

Δια του μορφώματος αυτού που θα ονομάζεται συνιστώσα πολιτεία ή κρατίδιο η Τουρκία θα μπορεί να ασκεί γεωπολιτική επικυριαρχία σε ολόκληρο το νησί μέσα από την συμμετοχή του εν λόγω μορφώματος στο συνεταιριστικό ομόσπονδο κράτος.
Να σημειωθεί επίσης πως στα σχέδια των τούρκων θα συγκατανεύουν και τα ολιγαρχικά ιδιωτικο-εκκλησιαστικά συμφέροντα που με την επικοινωνιακή τους ισχύ θα ενδυναμώσουν την ήδη υπάρχουσα τουρκοχριστιανική συνείδηση.
Υπό αυτό το σχήμα η Κύπρος θα τουρκέψει σε πολύ λίγα χρόνια όχι μόνο υπό την πολιτική του τουρκικού επεκτατισμού αλλά και μέσα από την διάβρωση που θα επιφέρει το διαρκώς αυξανόμενο φιλοτουρκικό φρόνημα , ενώ κάθε τι το ελληνικό θα διώκεται υπό την σκιά δήθεν αντιρατσιστικών νόμων.
Αυτό που θα φέρει η Δ.Δ.Ο δεν είναι μόνο τον μετασχηματισμό της κυπριακής δημοκρατίας αλλά και της εθνικο-πολιτισμικής συνείδησης του λαού.
Ο λόγος του Νίκου Αναστασιάδη είναι ένα μανιφέστο εκτουρκισμού της Κύπρου.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ