Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η αντιμετώπιση του δόλιου αιφνιδιασμού στο εθνικό θέμα


Επειδή η κυβέρνηση Αναστασιάδη μετέρχεται την τακτική του αιφνιδιασμού στην πραγματοποίηση των επιλογών της πρέπει να περιμένουμε τέτοιες αιφνιδιαστικές κινήσεις και στο εθνικό θέμα (Κυπριακό).
Ο Αναστασιάδης θα αιφνιδιάσει και θα πετύχει την παράλυση της μάζας νομίζοντας πως έτσι θα εκμηδενίσει την εθνική βούληση.

Η τακτική αυτή είναι μια μορφή βίας που ασκεί η εξουσία πάνω στην πολιτική συνείδηση.
Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπισθεί η τακτική του αιφνιδιασμού είναι η μακρά προετοιμασία και η οργάνωση της λαϊκής αντιβίας.
Για αυτό όλες οι αυτόνομες ομάδες των πατριωτών δεν πρέπει να περιμένουν την εσχάτη στιγμή για να αντιδράσουν διότι τότε θα είναι αργά.
Οι αυτόνομες και ανεξέλεγκτες ομάδες οφείλουν να εντείνουν την δράση της λαϊκής αντιβίας και να προετοιμάζονται για την θυελλώδη σύγκρουση με τους προδότες και τις αιφνιδιαστικές μεθοδεύσεις τους.
Έλληνες πατριώτες αυτο-οργανωθείτε σε μικρές ομάδες , σε μοναχικούς λύκους και πυρήνες δύο έως τριών ατόμων . Μην δίνεται λογαριασμό σε κανένα,  μην μπαίνετε σε γραμμές και παρελάσεις. Απομακρυνθείτε από τα σχήματα του συστήματος. Κινηθείτε μέσα στο σκοτάδι μάθετε να σκέφτεστε και δράτε στο σκοτάδι. Δηλώστε την παρουσία σας σε ολόκληρη την Κύπρο με μικρές δράσεις που έχουν μεγάλη σημασία εφόσον εκδηλώνουν την απόφαση της μάχης.
Πειθαρχήστε μόνο στην ιδέα της πατρίδος  και στο όραμα της απελευθέρωσης.
Ιτε παίδες Ελλήνων.


τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ