Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση συμμετοχής του ΕΔΗΚ στις βουλευτικές εκλογές


Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ θα δώσει το παρόν του στις βουλευτικές εκλογές της 22ας  Μαΐου 2016.
Σύνθημα μας είναι:


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ



  • Συμμετέχουμε στις εκλογές για να καταγγείλουμε την προδοσία που συντελείται στο εθνικό θέμα , μέσα από την διαδικασία των συνομιλιών και την τακτική της εμπράγματης διευθέτησης.
  • Να καταγγείλουμε την συμβιωτική σχέση της πολιτικής εξουσίας με την ληστρική πλουτοκρατία, ιδιωτική και εκκλησιαστική,  και το ληστρικό τραπεζικό σύστημα.
  • Να καταγγείλουμε την καπιταλιστική δομή της οικονομίας , τον παρασιτογόνο παρεμβατισμό του κράτους , την ανισότητα ανάμεσα στον δημοσιοϋπαλληλικό και ιδιωτικό τομέα εργασίας , το υπέρογκο κράτος με τους μανδαρίνους με τα πριγκιπικά ωφελήματα.
  • Να καταγγείλουμε την τυραννία της κομματοκρατίας που παράγει και πολλαπλασιάζει την διαφθορά καταργώντας την λαϊκή βούληση και μετατρέποντας την δημοκρατία σε τυραννία της ολιγαρχίας .
  • Να καταγγείλουμε τις γεωπολιτικές φιλονατοϊκές και αγγλόδουλες επιλογές των κρατούντων.
  • Να καταγγείλουμε τον κομματοκρατούμενο συνδικαλισμό που έχει μετατρέψει τον δημοσιοϋπαλληλικό τομέα σε αιμοπότη της λαϊκής παραγωγικής βάσης.
  • Να καταγγείλουμε την υποβαθμισμένη παιδεία που παράγει κομματόσκυλα και σκλάβους.
  • Να καταγγείλουμε την αστική ψευτοδικαιωσύνη που παρέχει ασυλία στους κλέφτες του λαού και στους διεφθαρμένους πολιτικούς και ολιγάρχες.
  • Να καταγγείλουμε την τσιφτελίζουσα και κομποσχοινίζουσα ρωμιοσύνη που είναι έτοιμη να παραδώσει την πατρίδα στην γεωπολιτική τουρκοκρατία , που πουλά την γη μας στους κατακτητές , που στηρίζει οικονομικά το κατοχικό μόρφωμα , που προσκυνά τους προδότες και γλύφει τους διεφθαρμένους .



Να προτάξουμε απέναντι στην παρακμιακή κοινωνία που κυλίεται μέσα στο βούρκο της διαφθοράς και της υποταγής , το νέο ελληνικό ιδεώδες της πνευματικής ελευθερίας , της ρώμης , της πολεμικής αρετής , της φαλαγγίτικης ορμής.
Να δημιουργήσουμε μια μαχητική κοινότητα που θα βάλει φωτιά στις “αλήθειες” τους , στο σύστημα τους , στα συμφέροντα τους .
Για μια πατρίδα ελληνική , για μια κοινότητα φυλετική , για μια εξουσία της εργασίας που θα συντρίψει κάθε συσσώρευση πλούτου και ισχύος σε λίγα χέρια.
Για την εκθεμελίωση του συστήματος της ολιγαρχικής τυραννίας και εκμετάλλευσης των παραγωγικών δυνάμεων του λαού.
Για την εθνικοκοινωνική ανασυγκρότηση του κράτους και της κοινωνίας.
ΑΥΤΟΘΕΣΜΙΣΗ - ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ