Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Λουκάς Σταύρου: ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ


Το αστικό κράτος βάζει πάνω από την κοινωνία τον τραπεζίτη . Σε αυτόν παραδίδει την διεύθυνση της οικονομίας και το δικαίωμα να “επενδύει” όπου αυτός νομίζει , στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό με μοναδικό κριτήριο το κέρδος του εις βάρος μιας ισορροπημένης παραγωγής που θα αναδείκνυε την κοινή ευημερία του λαού .

Η σχέση του αστικού κράτους με τον τραπεζίτη ανυψώνει μια παρασιτική τάξη πάνω από την κοινωνία που ζει από την εργασία της κοινωνίας.
Ο καπιταλισμός δεν είναι ένας τρόπος παραγωγής και ανταλλαγής που αναδύεται  από την λεγόμενη ελεύθερη αγορά όπως πολλοί νομίζουν , αλλά θεσμίζεται από το αστικό κράτος , θεσμίζεται από την πολιτική ολιγαρχία που εξουσιάζει την κοινωνία και μοιράζεται μαζί με τον τραπεζίτη τα οφέλη της τυραννίας που ασκεί , εξαγοράζοντας τα μέσα μαζικής  “ενημέρωσης” και ευτελίζοντας το αξίωμα του πολίτη μέσα στα γρανάζια  του πελατειακού συστήματος της κομματοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού .
Το αστικό κράτος αναγορεύει μια τάξη ως εκλεκτών του θεού και μεταμορφώνει τον λαό , με την ισχύ της εξουσίας και τα μέσα που διαθέτει , όπως η Κίρκη , σε κοπάδι γουρουνιών.
Πάνω από αυτό το σύστημα που εξουσιάζει τις πατρίδες μας στέκεται ο εβραίος τραπεζίτης. Αυτός είναι ο υπέρτατος νομοθέτης τον οποίο προσκυνούν οι υπηρέτες του ,δηλαδή οι τοπικές πλουτοκρατίες , οι φαμίλιες των πολιτικών και των τραπεζιτών.
Σε αυτό το σύστημα εμείς οι εθνικοκοινωνιστές δεν υποκλινόμαστε , δεν συμβιβαζόμαστε με υποσχέσεις και παροχές του αφέντη προς τους σκλάβους.
Διεκδικούμε το λαϊκό αυτεξούσιο , διεκδικούμε την αυτο-διαχείρηση της εργασίας μας , διεκδικούμε το ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.


Λουκάς Σταύρου
Ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού