Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Αναφορά στην υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου


O πρόεδρος του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος - ΕΔΗΚ , Λουκάς Σταύρου συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2016 ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Λεμεσού.



Η πολιτική του πρόταση εκφράζει την εθνικοκοινωνική ιδεολογία , τις θέσεις και προτάσεις του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος - ΕΔΗΚ , που δραστηριοποιείται στην Κύπρο από την ίδρυση του το 2009.


Η σελίδα του ΕΔΗΚ είναι : http://edikcyprus.blogspot.com.cy


Σύνθημα μας σε αυτές τις εκλογές είναι:

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Κεντρική ιδέα της πρότασης μας είναι πως το σύστημα της κομματοκρατίας - τραπεζοκρατίας δεν μπορεί να διορθωθεί αλλά να γκρεμιστεί και αντικατασταθεί από το εθνικοκοινωνικό κράτος.


Μόνο ένα εθνικοκοινωνικό κράτος θα επιτύχει την απαιτούμενη κοινωνική συνοχή , στη βάση της κοινωνικής δικαιοσύνης , της παραγωγικής αυτοδυναμίας , της αυτοθέσμισης και του λαϊκού αυτεξούσιου , ώστε να ανασυντάξει τις λαϊκές δυνάμεις και να πραγματώσει την στρατηγική της απελευθέρωσης της Κύπρου από τους τούρκους και βρετανούς κατακτητές και τους “τουρκοκύπριους” και “ελληνοκύπριους” συνεργάτες αυτών.


Υστερόγραφο: Όσοι  ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τον Λουκά Σταύρου μπορούν να επισκεφθούν την προσωπική του ιστοσελίδα : http://www.lukestavrou.com/ ,  όπου εκτός των πολιτικο-ιδεολογικών του άρθρων και των βιογραφικών του στοιχείων  , μπορούν να ενημερωθούν  για την πρόταση του στην ζωγραφική , την ποίηση και την φιλοσοφία.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ