Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Καταγγέλλω την προδοσία του δημοψηφίσματος του 2004


Το δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 ήταν μια πράξη εσχάτης προδοσίας που αναγόρευσε το κατοχικό μόρφωμα σε αυτόνομο εκλογικό σώμα και κατά συνέπεια σε ξεχωριστό λαό και ταυτόχρονα πολιτοποίησε όλους τους έποικους δια της συμμετοχής τους στο δημοψήφισμα.

Όσοι συνέργησαν σε αυτή την προδοσία με πρώτο τον Τάσσο Παπαδόπουλο και το τότε υπουργικό του συμβούλιο ως και πληρωμένοι οι σύμβουλοι του προέδρου , καθώς και η τότε βουλή των αντιπροσώπων , πρέπει να δικαστούν και να τιμωρηθούν ζώντες και νεκροί ώστε να χαραχτεί στην μνήμη των γενεών ότι η προδοσία δεν συγχωρείται και δεν μένει ατιμώρητη .
Το προδοτικό διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων ήταν μέρος του σχεδίου επιβολής εμπράγματης λύσης που παρακάμπτει την βούληση του λαού και δημιουργεί τετελεσμένα.
Καλώ την νεολαία να αντισταθεί στην συμμορία των προδοτών. Η προδοσία και η κατοχή δεν παράγουν δίκαιο.
Φωτιά στα κάστρα τους.  

υστερόγραφο: Οι προδότες έχοντας στα χέρια τους την ισχύ του αστικού κράτους εμφανίζουν την προδοσία ως νομικμότητα και την επιβάλλουν ως δίκαιο.
Εμείς ξεσκεπάζοντας την αδικία και την επιβολή αυτής ως τυραννία , δημιουργούμε τις προυποθέσεις της ένοπλης αντίστασης στην οποία ο λαός πρέπει να καταφέυγει όταν δεν έχει άλλη επιλογή.


Λουκάς Σταύρου
Ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού