Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Αναφορά στους εχθρούς μας


Το αστικό κράτος είναι ένας μηχανισμός που ασκεί αδικία και διακρίσεις.
Η κοινή ευδαιμονία που είναι ο σκοπός ύπαρξης της πολιτείας  (όπως μας διδάσκει ο έλλην φιλόσοφος Αριστοτέλης) στα πλαίσια ενός δικαίου που την πραγματώνει  ,  καταργείται βίαια από την συμπαιγνία ολιγαρχών και πολιτικών συμμοριών (κομμάτων) προς όφελος πάντα των ολίγων , δηλαδή των οικογενειών τους και των παρατρεχάμενων τους.

Η δημοκρατία τους εφόσον εδράζεται στην διάκριση και την αδικία είναι απεχθής και τυραννική κατάσταση εξουσιασμού.  
Σε αυτό το σύστημα συμμετέχει και η εκκλησία , μετέχοντας στην ληστρική τραπεζοκρατία και πλουτίζοντας από την δουλεία του τόκου ,εκμεταλλευόμενη την επικοινωνιακή της ισχύ και εξουσία που ασκεί με τις φαντασιακές της παραστάσεις στη συνείδηση των πιστών.
Το έργο της εκκλησίας είναι πολύ σημαντικό για την στήριξη της “δημοκρατικής” τυραννίας διότι μεταβάλλει όπως η δολερή Κίρκη τον πολίτη σε απάκουο και γονυπετή υπήκοο και εν τέλει σκλάβο εκμεταλλευόμενη την πίστη του λαού.
Η εκκλησία ετοιμάζει σε συνειδησιακό πεδίο τον σκλάβο που λατρεύει τις αλυσίδες του και τον παραδίδει πειθήνιο στο πολιτικό-οικονομικό  σύστημα της ολιγαρχικής τυραννίας και εκμετάλλευσης.
Για αυτό αν δεν απελευθερώσεις πρώτα την συνείδηση σου από τις φοβίες της εξουσιαστικής και εβραϊκής φαντασιοκρατίας τους , δεν πρόκειται να απελευθερωθείς από τα δεσμά που σου φόρεσαν οι πολιτικοί του συστήματος και οι τραπεζίτες.
Διώξε από την συνείδηση σου την σύγχυση , μάθε να σπουδάζεις και να μελετάς τις καταστάσεις που διαμορφώνουν την ζωή γύρω σου , να επικεντρώνεσαι στο συγκεκριμένο και να εμβαθύνεις στις αιτίες και τα αποτελέσματα τους στην κοινή ζωή της πόλεως.
Θέσε όλες τις αλήθειες , που σου εμφυτεύουν παιδιόθεν , υπό το πρίσμα της αποτελεσματικότητας τους στο πολιτειακό πεδίο και τότε θα δείς ότι οι περισσότερες εξ αυτών δεν είναι αλήθειες αλλά αλυσίδες που τις χαλκεύουν τα αφεντικά της κοινωνίας για να σε κάνουν να ζεις γονατισμένος μπροστά τους και να υπηρετείς τα συμφέροντα τους.
Σπάσε πολίτη τα δεσμά από την ψυχή σου και πολέμα με πάθος τους τυράννους και εκμεταλλευτές σου.
Η “δημοκρατία” τους είναι η δυστυχία μας.


πρόσθετο: με την λέξη εκκλησία δεν εννοώ το σύνολο των πιστών αλλά την άρχουσα , εμπορευομένη και πολιτευομένη εκκλησία που αποτελεί ίσως τον ισχυρότερο μοχλό πίεσης στην διαμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου υπέρ της ολιγαρχίας.


Λουκάς Σταύρου
Υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού