Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ο πόλεμος γίνεται μέσα στη λάσπη


Η ολιγαρχία που τυραννά το δήμο μας, προσπαθεί κάθε φορά να πείσει ότι η αποχή=συνενοχή στα εγκλήματα που διαδραματίζονται εντός κοινοβουλίου.

Εγκλήματα που ουδέποτε διέπραξαν οι ίδιοι παρά μόνο τα μεγάλα αντίπαλα τους στρατόπεδα, αλλά δεν μας εξηγούν πως γίνεται παράλληλα να συνεργάζονται με αυτά για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα και τα αφεντικά τους.
Θέλουν να συμμετάσχεις, αλλά μόνο μαζί τους για να ισχυροποιήσουν τις θηλιές που σφίγγουν το λαιμό του λαού.

Άλλοι που απέχουν, για να δικαιολογήσουν τη δική τους απραξία ανατροπής ή βαλτοί αντιφάδες των έμμισθων ΜΚΟ που κλέβουν από τους φόρους του λαού, απογοητευμένα από το κόμμα τους πρώην κομματόσκυλα κ.ο.κ. θέλουν επίσης να πείσουν ότι συμμετοχή=συνενοχή στα εγκλήματα που διαδραματίζονται εντός κοινοβουλίου, αφού όλοι είναι ίδιοι εκτός η ιδιωτεία τους και νίπτουν τας χείρας σαν άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι.
Δεν θέλουν να συμμετάσχεις καθόλου, αλλά έτσι δεν αντιμάχονται στη σκλαβιά των αλυσίδων που μας έδεσαν.

Τελικά ποιός έχει δίκιο και τι σημαίνει η αποχή;

Η δική μας θέση είναι πως συμμετέχουμε για να παλέψουμε στη λάσπη του διεφθαρμένου κατεστημένου , για τα δικαιώματα των Ελλήνων αυτού του τόπου.
Όχι για αυτούς που λυμαίνονται τη πατρίδα μας και οι οποίοι θα δικαστούν σαν έρθει η ώρα τους, αλλά για όσους έπεσαν για την υπεράσπιση της , για όσους την  υπερασπίζονται σήμερα και αυτούς που θα έρθουν να την υπερασπιστούν με τη σειρά τους.
Χρησιμοποιούμε τα μέσα που έχουμε για να αντισταθούμε σε όλα αυτά που ετοιμάζουν για εμάς χωρίς εμάς και αρνούμαστε να είμαστε απλοί θεατές.

Έχουμε απόλυτη γνώση της ανυπαρξίας ισηγορίας που επικρατεί , ως προς τη διάθεση χρόνου να εκφραστούμε σε εφημερίδες, κανάλια κλπ , ως προς τις χορηγίες που κλέβουν κάποιοι από τους φόρους του λαού και τις χρησιμοποιούν εναντίον του, ως προς τα ρουσφέτια που γίνονται από τους προύχοντες για την διαιώνιση του κομματικού τους στρατού και τόσα άλλα που δεν συνιστούν συνθήκες πραγματικής δημοκρατίας, αφού στο τέλος ο υπηρέτης της ολιγαρχίας ψηφίζει αυτόν που τον βόλεψε και οι υπόλοιποι ας κουρεύονται.
Απέναντι σε όλα αυτά εμείς μπαίνουμε σφήνα. Δεν τους κάνουμε τη χάρη να απέχουμε και να τους αφήσουμε σε ησυχία. Οι εκλογές αποτελούν πεδίο δράσης. Καλό ή κακό, κρίνεσαι βάση των ενεργειών σου. Πολλαπλασιαζόμαστε και περιμένουμε να έρθει η άγια μέρα της ανατροπής. Έλα και εσύ μαζί μας.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ, ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗ!

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ