Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Τι ενώνει τα κόμματα του αντεθνικού και αντιλαϊκού συστήματος


Όλα τα κόμματα και τα κινήματα του συστήματος από την ακροδεξιά και τον λεγόμενο  εθνικισμό μέχρι τα σοσιαλιστικά , κεντροαριστερά , κεντροδεξιά και αριστερά κόμματα τύπου ΑΚΕΛ , έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που τα καθιστά ομοούσια και ομόλογα.

Στηρίζουν όλα το τραπεζικό σύστημα.
Παραδίδουν την διεύθυνση της οικονομίας της κοινωνίας στον ντόπιο τραπεζίτη ο οποίος στηρίζεται βέβαια , εν γνώσει τους,  από το διεθνές τραπεζικό σύστημα που μέσω του ελέγχου όλων των κεντρικών τραπεζών των κρατών ασκεί διεθνή καπιταλιστική εξουσία  ενδυναμώνοντας τις ντόπιες ληστρικές ολιγαρχίες.  
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές έχουμε ατράνταχτο σχέδιο κατεδάφισης του ιδιωτικού καπιταλιστικού κρατικοστηριζόμενου τραπεζικού συστήματος και οικοδόμησης ενός νέου κρατικού τραπεζικού συστήματος που θα στηρίζει άμεσα την παραγωγική διαδικασία και θα εδράζεται  ως εκ τούτου σε ένα εθνικοκοινωνικό κράτος κατ’ αντίθεση του αστικού κράτους που συμβιώνει με τα συμφέροντα της χρηματοπιστωτικής πλουτοκρατίας.
Πάνω στη στέρεη βάση της εθνικής παραγωγής θεωρούμε επίσης αναγκαία την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα ώστε να έχουμε πλήρη νομισματική ανεξαρτησία.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


Λουκάς Σταύρου
Ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού