Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Ενάντια στο αστικό κράτος και την τραπεζοκρατία


Ως εθνικοκοινωνιστές υπερασπιζόμαστε την ιδιωτική παραγωγική βάση της κοινωνίας και καλούμε τους εργαζόμενους και επιχειρηματίες , τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να στηρίξουν την προσπάθεια του ΕΔΗΚ και να συνασπιστούν σε ένα αρραγές μέτωπο ενάντια στην τραπεζοκρατία και το αστικό κράτος που μας συνθλίβουν με την βία της υπερ-φορολογίας και την ληστεία του τόκου.

Διεκδικούμε ένα εθνικοκοινωνικό κράτος που θα συντρίψει τα ολιγαρχικά συμφέροντα και τον καρκινογενή παρασιτισμό του υπέρογκου δημοσιοϋπαλληλικού τομέα , ένα λαϊκό κράτος που θα άρει την στήριξη του στους τραπεζίτες προς τους οποίους το αστικό κράτος παρέδωσε την διεύθυνση της εθνικής οικονομίας.
Διεκδικούμε ένα εθνικοκοινωνικό κράτος που μέσα από την κρατική μη κερδοσκοπική τράπεζα παραγωγικών επενδύσεων θα αναδιατάξει την παραγωγική διαδικασία στη βάση των ισχυρών μετοχικών επιχειρήσεων ολοκληρωμένης δομής.
Διεκδικούμε ένα εθνικοκοινωνικό κράτος που θα διασφαλίσει με θεσμούς πρωτογενούς δικαίου την λαϊκή εξουσία ώστε να συνδυάζει την άμεση συμμετοχή των λαϊκών παραγωγικών ενώσεων με τον μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό που θα κατατίθεται από την τέταρτη εξουσία του εθνικοκοινωνικού συμβουλίου των επιστημόνων.  

Η δημοκρατία τους είναι η δυστυχία μας

ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 



Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ
Ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού