Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Η θέση μας για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)


Οι συχνότητες των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης ανήκουν στο λαό.
Το ταξικό κράτος που εκφράζει τα συμφέροντα της ολιγαρχίας και των κομματικών συμμοριών , παραχωρεί τις συχνότητες στους ιδιώτες στα πλαίσια της πελατειακής σχέσης και της στήριξης του συστήματος και των ταξικών και φατριαστικών του συμφερόντων.

Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές θα καταργήσουμε αυτή την απεχθή σχέση και θα ξαναδώσουμε την ιδιοκτησία των συχνοτήτων στο λαό.
στα πλαίσια μάλιστα της αποκέντρωσης οι συχνότητες θα δοθούν στις επαρχιακές συνελεύσεις οι οποίες θα ορίζονται από τις τοπικές κοινότητες της επαρχίας μέσα από τον θεσμό της λαϊκής συνέλευσης και της ανακλητής αντιπροσώπευσης .
Είναι στην δικαιοδοσία της επαρχιακής συνέλευσης αν θα παραχωρήσει την συχνότητα σε κάποιους και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα  με όρους βέβαια που θα εξυπηρετούν τα λαϊκά συμφέροντα της επαρχίας και της πατρίδας ή αν θα διαχειρίζεται ή ίδια αυτές τις συχνότητες σε μια σχέση παραγωγική και αξιοκρατική με τους δημοσιογράφους που σκοπό θα έχει την εμπέδωση της διαφάνειας και την πρυτάνευση της αλήθειας.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα περάσουν στα χέρια του λαού και η δικτατορία της απεχθούς σχέσης κρατούντων και καναλαρχών θα τελειώσει οριστικά.
Η δημοκρατία τους είναι η δυστυχία μας και αυτή η αλήθεια φαίνεται σε όλες της πτυχές του ταξικού κράτους και των σχέσεων του με την κοινωνία.
Διεκδικούμε εθνικοκοινωνικό κράτος.

Λουκάς Σταύρου  
πρόεδρος ΕΔΗΚ
Ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού