Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η αντιμετώπιση του δόλιου αιφνιδιασμού στο εθνικό θέμα


Επειδή η κυβέρνηση Αναστασιάδη μετέρχεται την τακτική του αιφνιδιασμού στην πραγματοποίηση των επιλογών της πρέπει να περιμένουμε τέτοιες αιφνιδιαστικές κινήσεις και στο εθνικό θέμα (Κυπριακό).
Ο Αναστασιάδης θα αιφνιδιάσει και θα πετύχει την παράλυση της μάζας νομίζοντας πως έτσι θα εκμηδενίσει την εθνική βούληση.
Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΕΔΗΚ: Ανακοίνωση για την μείωση της στρατιωτικής θητείας


Ο πρόεδρος Αναστασιάδης προχώρησε στην πραγμάτωση της προεκλογικής του υπόσχεσης για μείωση της στρατιωτικής θητείας.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη στα πλαίσια προετοιμασίας της λύσης, που σφυρηλατεί  σε συνεργασία με τους κατακτητές, θεωρεί μάλλον αχρείαστη την εθνική φρουρά.
Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση για τον εμπρησμό τζαμιού στη Δένια


Ο εκπρόσωπος του κατοχικού μορφώματος Μουσταφά Ακκιντζί έκανε λόγο για έγκλημα κατά της ανθρωπότητος, αναφερόμενος στον εμπρησμό τζαμιού στην Δένια.
Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Δ.Ε.Κ.: Σημεία αναφοράς στο κυπριακό


Τα “σημεία αναφοράς στο κυπριακό” απευθύνονται προς όσους θεωρούν αναγκαία την δημιουργία ενός μετώπου ενάντια στην πολιτική της υποταγής που κορυφώνεται στο ετοιμαζόμενο σχέδιο λύσης της Δ.Δ.Ο. ή στην εμπράγματη διευθέτηση του κυπριακού.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Κουκουλώνουν την προδοσία οι ψευτοπατριώτες του “ΟΧΙ”


Διαπιστώνουμε πως υπάρχει ένα ρεύμα που εμφανίζεται αντίθετο στην Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και διατυμπανίζει την θέση του “ΟΧΙ” σε ένα επικείμενο δημοψήφισμα, νομίζοντας πως με αυτό το όχι θα επιτελέσει στο ακέραιο το πατριωτικό του καθήκον.
Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ο Αναστασιάδης εκφώνησε στη βουλή το μανιφέστο εκτουρκισμού της Κύπρου


Η χθεσινή ομιλία του προέδρου της δημοκρατίας στην βουλή των αντιπροσώπων έδειξε με τον πιο καθαρό τρόπο πως το πολιτικό κατεστημένο ακολουθεί βάσει μακρού σχεδίου την νομιμοποίηση των πολιτικών στόχων της εισβολής και κατοχής που είναι αρχικά  η αναγνώριση της ζώνης  που δημιούργησε η εισβολή εντός της οποίας θα υπάρχει αδιαμφισβήτητη τουρκική εξουσία, πληθυσμιακή τουρκική υπεροχή και τουρκο-μουσουλμανική πολιτισμική ταυτότητα.
Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Περί της μετάβασης στην πραγματική δημοκρατία


Για όσους δεν κατάλαβαν προφανώς γιατί δεν θέλουν να καταλάβουν, το αίτημα της απογραφής των “τουρκοκυπρίων” δεν αποσκοπεί μόνο στον αποκλεισμό της συμμετοχής των εποίκων σε ένα ενδεχόμενο και επικείμενο δημοψήφισμα αλλά κυρίως στον καθορισμό του ενιαίου εκλογικού σώματος εκ μέρους της κυπριακής δημοκρατίας, διότι μόνη αυτή δικαιούται να ορίσει τους πολίτες της και ούτε οι ξένοι ούτε οι κατακτητές και το μόρφωμα τους.
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Δράση της Δέσμης Εθνικοκοινωνιστων Κύπρου - ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ

Φυλλάδιο της ΔΕΣΜΗΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ - ΔΕΚ


ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ
Οι πολιτικές που ακολούθησε η κυπριακή  κομματοκρατία που εναλλάσσεται στην εξουσία, στο θέμα της μετανάστευσης και της εργασίας έφεραν την οικονομία και τον λαό σε δραματική κατάσταση.
Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Στο DNA της προδοσίας προδιαγράφεται η Δ.Δ.Ο. και η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ


Πρώτοι εμείς ως ΕΔΗΚ καταγγείλαμε τις μεθοδεύσεις των κρατούντων, ξεσκεπάζοντας την προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος με την συμμετοχή των εποίκων το 2004.
Αναλύσαμε ακόμα το DNA της προδοσίας δείχνοντας τους δύο έλικες που περιελίσσονται του άξονα της ενδοτικής πολιτικής.